fredag den 3. januar 2014

Fastelavn er mit navn...

Jeg ved ikke hvordan i har det, men fastelavn er måske den bedste højtid - sådan set med syøjne og også lidt med børneøjne - jeg kan huske, at jeg selv bare elskede fastelavn - havde i det også sådan?

Nå men jeg tænkte, om der var andre end mig, der havde lyst til en lille fastelavnsblogfest? Fastelavn falder i år den 2. marts - så jeg vil udnævne februar til fastelavn 2014. Det er første gang i år, jeg for alvor skal lave udklædning til mine børn, og jeg har planer om at give den gas (nu må jeg lige se, hvor meget det bliver til i virkeligheden ;-)) Men jeg vil elske, hvis vi sammen kunne inspirere og hjælpe hinanden til fine unikke udklædninger, som tager minimal tid at lave ;-) 


Vi i vil være med, så giv mig en kommentar og så vil jeg prøve at samle alle de fine udklædninger/indlæg efterfølgende. Faktisk tænkte jeg lidt, at vi kunne afslutte det hele med en lille konkurrence, hvor man kan stemme på den bedste udklædning - er det en god ide?


Min blog er stadig lille, så hjælp gerne med at lave noget reklame for det, hvis i synes det er en god ide :-)

14 kommentarer:

 1. God ide! - jeg var slet ikke nået til fastelavns tanker endnu - men det er jeg nu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare dejligt ikke? :-)

   Slet
 2. Jeg har netop været på nettet for at finde inspiration til dette års udfordring :)

  En rigtig god ide, jeg er helt klart med - på to udklædninger

  SvarSlet
  Svar
  1. Super - glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

   Slet
 3. Sikke en sød ide - jeg vil gerne være med

  SvarSlet
 4. Ej ja, det er da en super god ide! Altså afstemningen ;-) Og YEAH, lækkert med endnu en tema måned <3 Jeg tror jeg melder mig under fanerne. Åhhh… Hvad skal man så finde på. Tænke tænke. Jeg skal gøre hvad jeg kan for at reklamere for dit tema både på bloggen og instagram. Men det bliver desværre nok først på søndag eller i næste uge. Vi har jo 1 års fødselsdag her i huset i morgen ;-) Og gæster lørdag.
  I øvrigt, så har jeg nu fået strikket vesten færdig. OG jeg er halvvejs med huen. Du har jo helt ret, den er faktisk nem den hue når man først er igang. Endnu engang tak for inspiration til begge dele :-)

  SvarSlet
 5. Ej det er virkelig så lidt :-) ihh sådan en 1 års fødselsdag er bare noget af det største :-)
  Jeg glæder mug til at se din vest og hue - jeg er faktisk også blevet færdig med en vest mere - som passer ;-)
  Super at du har lyst til at være med og vil hjælpe med noget reklame! Jeg er også total i tænkeboks hvad man skal vælge at lave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en stor dag med den 1 års fødselsdag :-)
   Jeg har stadig ikke fundet ud af hvad KJ skal klædes ud som til fastelavn, men nu er jeg ved at få temaet igang på bloggen ;-) Mon ikke vi kan nå at få lavet fine kostumer inden februar er omme. kh

   Slet
 6. Jo, det kunne da være sjovt. Ved dog fortsat absolut SLET ikke hvad mine børn skal være - men vi må da i tænkeboks...
  Count me in!
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Super Eline - jeg er selv lige kommet lidt sent igang - men er nu endlig igang :-)
   Din smølfedragt er så fin :-)
   Mvh
   Karin

   Slet
 7. Sikke en god idé :)
  Jeg er selv lige gået igang med min søns kostume (første gang jeg selv skal sy det) :-D
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina
   Super - jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du finder på :-)
   Mvh
   Karin

   Slet
 8. Hov! Fandt først vej hertil i dag (via Eline) men jeg har også for første gang i år syet kostumer selv til begge børn, ingen af dem har ville klædes ud før ;)
  Har lagt flere indlæg op omkring deres kostumer og i dag de helt færdige resultater ;) du er velkommen til at kigge forbi :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...